Liity jäseneksi

Yhdistyksen jäsenmaksu on 20 € / vuosi ja perheenjäsen 10 € / vuosi. Avustajan jäsenmaksu on 20 € / vuosi. Voit liittyä yhdistykseen vaikket olisi sairastunut, kannatusjäsenen jäsenmaksu on 50 € / vuosi. 

Jäsenetuna saat:

  • Paikallisen jäsenyhdistyksen palvelut ilmaiseksi tai omavastuuhintaan: Vertaistuki-illat, liikuntakerhot, retkiä, teatteria, pikkujoulut ym.
  • Aivoliiton uutiskirjeitä ajankohtaisista asioista ja tapahtumista (ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi)
  • Koulutuksia ja tapahtumia jäsenhintaan (Aivoliiton koulutuskalenteri)
  • Kausittain vaihtuvia palveluja

Jos netin kautta ilmoittautuminen on hankalaa, voit kysyä paperista lomaketta varapuheenjohtaja Marja-Leena Laiholta 0400 691 924

Avustaja

Yhdistyksessä on herännyt keskustelua jäsenen  virallisen avustajan roolista yhdistyksen toiminnassa ja siitä jäsenelle/avustajalle  aiheutuvien kulujen korvaamisesta. Avustaja on työsuhteessa avustettavaan ja työsuhteen ehdot sekä kustannusten korvaukset määräytyvät mm. vammaispalvelulaissa. Työsuhteen kustannusten korvaaminen tai niistä huolehtiminen, ei  siis kuulu yhdistystoiminnan toimialaan.

Hallituksen kokous 9.2.24:
6. Päätämme henkilökohtaisen avustajan jäsenmaksusta ja yhdistyksen nettisivuille asian johdosta laitettavasta informaatiosta.

* henkilökohtainen avustaja on yhdistykseen nähden normaali jäsen, niin halutessaan ja maksaa jäsenmaksun kulloinkin yhdistyksessä voimassa olevan jäsenmaksun mukaan ja saa samalla kaikki jäsenedut. Mikäli avustaja ei liity jäseneksi, niin avustettava ja avustaja sopivat keskenään mahdollisten kulujen täysimääräisestä korvaamisesta yhdistykselle. Vammaispalvelulain mukaan, heillä on mahdollisuus ja myös oikeus, hakea  kaikki kustannukset Laphalta.

Eroaminen: Voit laittaa sähköpostia puheenjohtajalle, missä ilmoitat halusi erota yhdistyksestä. Voit lukea lisätietoja kohdasta säännöt