Juttutupa

Vertaistukea afaattisille henkilöille 

Juttu-tupa-toiminta on tarkoitettu afaattisille henkilöille. Juttu-tupia toimii jo yli 40 paikkakunnalla Suomessa. Lisätietoa Juttu-tupa-toiminnasta löydät täältä. Lapissa ryhmät kokoontuvat Rovaniemellä (toistaiseksi tauolla), Kemijärvellä ja Torniossa kansalaisopistoissa. Tästä löydät ajantasaiset esitteet.

Jäsenenä voit helpottaa arjen tilanteita ja tilata afasia- tai dysartria-kortin toimitusmaksun hinnalla Aivoliiton verkkokaupasta. Vaihtoehtoisesti voit ladata kortin älypuhelimeesi lataamalla sähköisen jäsenkortin.

Afasianeuvontaa myös Teamsin kautta. Varaa oma henkilökohtainen neuvonta-aikasi (30 min) sähköpostitse tai puhelimitse: kommunikaatiokeskus(at)aivoliitto.fi, p. 050 453 3301 / puheterapeutti Krista Hoffström

Facebookista löydät myös sivut: Kommunikaatiokeskus

Kotilieden juttu afasiasta 4/22.

Tiesitkö, että sinulla voi olla oikeus puhetulkkiin? Alla YouTube video puhetulkista, jonka tehtävänä on varmistaa, että asiakas tulee ymmärretyksi oikein.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.