Tuki perheille

Aivoverenkiertohäiriöön sairastuminen on iso juttu henkilölle itselleen, se koskettaa parisuhdetta ja koko perhettä. Myös muut läheiset henkilöt ovat tunnemyrskyn, tiedon ja tuen tarpeessa. Aivoliitolla on menossa AVH-perhetuen kehittäminen hanke, jonka tavoitteena on lisätä perheiden ja terveydenhuollon ammattilaisten ymmärrystä, miten perheenjäsenen sairastuminen aivoverenkiertohäiriöön vaikuttaa. Lisäksi tavoitteena on mahdollisesti muuttaa perheen arjen toimintatapoja, kannustaa perhettä ja sen lähipiiriä puhumaan yhdessä.

Verkkosivut perheille tarjoaa tietoa, tukea ja uusia toimintatapoja arkeen. Sivuilta löytyy esimerkiksi arjen pikakysely, jonka avulla voitte keskustella toistenne kanssa sairauden vaikutuksista arkeen. 

Vertaistukipuhelin aivoverenkiertohäiriön sairastaneen läheisille päivystää keskiviikkoisin klo 18–21 numerossa 044 724 4999:

Läheisten vertaistukipuhelin tarjoaa kuuntelijan ja mahdollisuuden jakaa oman kokemuksesi toisen aivoverenkiertohäiriön sairastaneen vertaistukikoulutetun läheisen kanssa.

Verkkosivut ammattilaisille tarjoaa nimensä mukaan tietoa, valmiin mallin ja materiaaleja AVH ammattilaisille perheen tukemiseen ja kohtaamiseen.

AVH-tietoillat joka kuukauden neljäs keskiviikko klo 18.00–19.30. Joka illassa on oma teemansa. 
Tietoiltojen tarkemmat ohjelmat varmistuvat ja löytyvät verkkosivujen tapahtumista noin kuukautta ennen tapahtumaa.


Tallennettu webinaari: Arjen turvallisuus

Tallennettu webinaari: Talous & työkyky

Tallennettu webinaari: Arkirutiinit ja työnjako